Logg inn for kjappere tilgang til de gode kjøpene. Klikk her hvis du ikke har en konto.

Tesla | Model Y | Elektrisitet | 2022 Forhandler

24.02.2024 14:20   Biler   Bergen   56 visninger   0 lagret

569.000 kr

Sted: Bergen
Pris: 569.000 kr

Hovedinformasjon

Understellsnummer XP7YGCEL7NB022538
Årsmodell 2022
Avgiftsklasse Personbil
Effekt, hk 534
Drivstoff Elektrisitet
Rekkevidde, km 514
Girkasse Automat
Kilometerstand, km 17250
Merke Tesla
Tesla Model Y

Tilleggsinformasjon

Hjuldrift Firehjulsdrift
Antall seter 5
Egenvekt, kg 1997
Farge Svart
Førstegangsregistrert 20.09.2022

Model Y Performance, er en imponerende elektrisk bil med en oppgitt rekkevidde på hele 514 km WLTP. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på kun 3.7 sekunder.

Denne bilen ble kjøpt ny i Norge og innehar spesielle egenskaper for 2022-modellen, inkludert parkeringssensorer og en høyere nyttelast sammenlignet med 2023-modellene. Med en maksimal nyttelast på 562 kg, er den godt egnet for varierte transportbehov.

I tillegg til de nevnte egenskapene har denne modellen raskere akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en høyere topphastighet sammenlignet med en vanlig Model Y. Den er også utstyrt med 21-tommers felger, spoiler, performance-bremser, senket fjæring og aluminiumspedaler, som bidrar til en dynamisk og sportslig kjøreopplevelse.

Hjulsett
Model Y 21" Überturbine Wheel - Sommerhjul

Model Y 21" Überturbine Wheel - Vinterhjul


Bilen er oppgradert med Enhanced Autopilot ( Påkostet ca 30.000,- )

Automatisk filskifte
Mens du kjører på motorveien, vil automatisk filskifte plassere bilen din i den optimale filen for å forberede deg på sammenfletting og avkjørsler mens du kjører forbi biler som beveger seg langsomt. Førere får tydelig innblikk i kommende filskift, samt tilpasning av funksjonen automatisk filskifte.

Navigate on Autopilot
Automatisk kjøring på motorvei fra påkjøring til avkjøring, inkluderer automatiske filskifter, Trafikkoppmerksom cruisekontroll med full stopp og start, Autosteer og forbikjøring av saktegåede biler i kjørefeltet ditt.

Autopark
Med ett enkelt trykk på berøringsskjermen kan din Tesla parkere for deg, både lukeparkering og perpendikulærparkering. Model Y vil varsle deg om tilgjengelige parkeringsplasser ved å kontinuerlig overvåke området rundt deg.

Summon
Aktivert av Tesla-appen, vil din parkerte bil finne deg. Den vil til og med kunne parkere eller kjøre ut selv på trange steder. Summon navigerer i komplekse parkeringssituasjoner mens du følger kjørefeltmarkeringer og stoppskilt, og unngår fotgjengere og hindringer som kjegler, søppelkasser og falske handlekurver.