Minauto.no


Velkommen!

Minauto.no er et nyetablert firma som tilbyr en portal for alle typer kjøretøy, til lands og til vanns, enten det gjelder kjøp, salg eller leie. Nytt og brukt. I startfasen tilbyr vi våre tjenester helt gratis. Dette gjelder både for deg som privatperson, men også for bedriftskunder som her tilbys en ekstra salgskanal. Derfor starter vi med å rette oss til sistnevnte først, for at de i løpet av en måneds tid skal kunne laste opp sine attraktive objekter før vi slipper privatkundene inn.

Her skal det være mulig å finne alle typer kjøretøy – biler, motorsykler, båter, busser, trucker, bygg- og anleggsmaskiner med mer.

Vi tilbyr en brukervennlig portal for både kjøper og selger. Det er raskt og enkelt å registrere seg, laste opp annonser, foreta søk og få statistikker over mulige interessenter. Fornøyde kunder er vårt overordnede mål, og vi kommer kontinuerlig til å forbedre og implementere ny funksjonalitet på nettsiden underveis, avhengig av behov og ønsker fra kundene våre.

Våre bedriftskunder får en rekke fordeler ved å legge ut sine salgs- eller leieobjekter hos oss.

Det være seg logoannonser, generell bedriftsprofilering og informasjon, lenke til egen webside og egne SoMe-kanaler. I tillegg blir de profilert gjennom Minauto.no sin annonsering som f.eks. logo på våre sosiale medier – Facebook, Instagram og YouTube, samt brosjyremateriell og plakater.