Logg inn for kjappere tilgang til de gode kjøpene. Klikk her hvis du ikke har en konto.

Aston Martin | V8 Vantage | Bensin | 2006 Forhandler

30.09.2024 09:30   Biler   Karmøy   62 visninger   0 lagret

799.900 kr

Sted: Karmøy
Pris: 799.900 kr

Hovedinformasjon

Understellsnummer SCFBB03BX6GC00033
Årsmodell 2006
Karosseritype Cupé
Avgiftsklasse Personbil
Motorkapasitet, cm³ 4282
Effekt, hk 385
Drivstoff Bensin
Girkasse Manuell
Kilometerstand, km 87500
Merke Aston Martin
Aston Martin V8 Vantage

Tilleggsinformasjon

Hjuldrift Bakhjulsdrift
Antall seter 2
Antall dører 2 sidedører
Egenvekt, kg 1630
Farge Svart
Førstegangsregistrert 10.11.2005
Neste EU-kontroll 6.2025

Funksjoner/utstyr

Sikkerhet:
ABS-bremser
Airbag foran
Airbag foran side
Alarm fabrikkmontert
Antiskrens (ESP)
Antispinn
Beltevarsler
Startsperre
Komfort og interiør:
Interiør skinn
Interiør sport
Midtarmlene
Ratt regulerbart
Ratt skinntrukket
Sentrallås fjernstyrt
Servostyring
Sete korsryggjustering
Seter hel-skinn
Seter oppvarmet foran
Speil elektriske
Speil nedblendbart
Speil oppvarmet
Vinduer elektriske
Vinduer farget glass
Vinduer mørktonede bak
Vinduer varmedempende
Lyd og bilde:
Bluetooth
CD
Ekstra forsterkerenhet
Navigasjonssystem
Radio FM
Telefon handsfree-opplegg
Telefon original integrert
Teknikk og miljø:
Kjørecomputer
Klimaanlegg
Lyktespylere
Lys LED kjørelys
Lys Xenon
Oppvarmet frontrute
Parkeringsensor bak
Turteller
Eksteriør:
Felg lettmet. sommer
Lakkerte utvendige speil
Metallic lakk

VELKOMMEN TIL ASTON MARTIN V8 VANTAGE MANUELL!

Aston Martin på sitt beste, en helt fantastisk design både utvendig, innvendig, motorrom og understell. Dette er en bil som er hel laget av aluminium og laget for lange turer på vei men også kunne prestere godt på bane!

Dette er en bil som skaper en spesiell atmosfære bare og være i nærheten av, uansett hvilken vinkel du ser den ifra så er den dominerende vakker og ligger igjen inntrykk. Når du åpner dørene blir du møtt av ekte skinn over alt og detaljer i ren aluminium, kvalitets følelsen du får ved og ta på interiøret kan ikke sammenlignes med andre biler i denne klassen.

4.3l V8 som er naturlig pustende og leverer 385hk og 410nm, dette er en utrolig velbygget og balansert motor som bla. er utstyrt med tørr sump anlegg som sikrer godt oljetrykk uansett hva du bruker bilen til. Presis og fast 6 trinns manuell er kirsebæret på toppen som virkelig gjør dette til en bil som du koser deg med og kjøre.

Stapp inn nøkkelen og trykk på start så åpner det seg en symfoni fra bakpottene i en herlig V8'er murring, lyden forsterkes oppover turtall registeret og toppes mellom 5-7 000RM da går den over til Racing bil brøling. Alle som har fått lov og sitte på eller kjøre en V8 Vantage kan fortelle at dette kanskje er en av verdens finest låtende bil!

Når du har kommet over sjokket av lyden rett frem, så kommer du til en svingete vei og blir helt satt ut av veigrepet i dette karosseriet! Den elsker og få lov til å ta en sving i høy hastighet og du kjenner at potensialet i denne bilen klarer du aldri og nå på Norsk vei. Derfor har Aston Martin laget denne bilen sånn at du trygt kan ta den med på en Trackday på din lokale racerbane og så kjøre den like hel hjem igjen. ADVARSEL! Dette er veldig avhengighets skapende og anbefales ikke å gjøre med mindre du vil kjøpe klippekort på trackday!

Kunne skrivet en hel stil om denne bilen, men ring for mer detaljert informasjon om hvordan bilen er.. En ting kan trygt sies, dette er ikke en bil du blir skuffet av!

Godt oppfulgt på servicer hvor den siste service på Aston Martin Oslo ble utført 10. August 2023 på 80 542km. Den ble EU godkjent Juni 2023 og skal da ikke inn igjen før Juni 2025. Står på Aston Martin 19'' felger med ny kjøpte dekk fra i år, Pirelli P-Zero dekk foran og bak.

Denne har ikke blitt vinterkjørt på saltet vei før, men skal ikke være problem og kunne bruke som helårsbil pga. alt er laget i aluminium. Men per idag bærer den ikke preg av vinterkjøring! Selges derfor kun med dekksett som står på bilen!

12/9-2023 fikk den seg en Lakkcoating som heter Zvisser Graphene + full rengjøring innvendig og behandling av alt som er laget i skinn! Behandling med verdi 30 000,-

MYE NYTT, RING FOR MER INFO!

Baklykter, vinduer fram til A-Stolpe, Lufte avstiver på framskjermer, Chromelister er blitt foliert svart/mattsvart. Dette er fullt mulig og reversere om ønskelig, men syns det ga bilen en litt mer bøllete utseende.

Følger med Aston Martin vedlikeholdslader, Aston Martin overtrekk/biltrekk, original grill da dette er byttet til nyere type samt 2 nøkler og alt original verktøy er der det skal være i bilen.

Denne kan det enkelt søkes om finansiering på! Prisene på disse i Europa har doblet seg siste 3 årene og er fortsatt raskt på vei oppover. God investeringsmulighet samtidig som man kan kose seg litt?

DENNE SELGES FOR EN ANSATT, PGA BILENS ALDER OG NATUR KAN DET IKKE LEVERES NOEN FORM FOR GARANTI PÅ SALGET. MEN IF FORSIKRING KAN TILBY MOTOR OG DRIVVERK GARANTI!